La web social ajuda a millorar el contacte humà

Posted: 15 Mai, 2010 in General
Etiquetes:

Encara no entro a fer cap comentari sobre les vostres aportacions al sisè exercici, pero m’ha semblat adient publicar aquesta petita nota on simplement copio un fragment de l’anotació de la Lidia que m’ha agradat molt. Em sembla que només per permetre això ja val la pena que existeixin totes aquestes eines que estem veient:

Aquest any, gràcies als blocs d’Informació Electrònica, els companys d’aquesta assignatura hem començat a tenir una mica més de contacte, hem pogut comparar la nostra forma de treballar i, fins i tot, hem rigut plegats. Alguns, com deia l’Eva Romero en el seu article Xarxes socials: examiga 1-3 nous amics, ens hem trobat al Facebook i compartim penes i alegries ara que tot s’acaba i defalleixen les forces.

Tassa de tè

La foto es de Prakhar Amba

Anuncis
Comentaris
  1. lidiauvic ha dit:

    Gràcies pel comentari, Javier. La veritat és que m’ha fet il·lusió trobar-me amb dos retroenllaços a aquest article. Anima a seguir fent alguna cosa amb el bloc.

  2. eva romero ha dit:

    Tens raó. Qualsevol eina que ens acoste ja ha acomplit la seua missió. La “comuna” ja té 6 membres, i ja se sap… com més serem, més ens riurem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s