5è exercici: xarxes socials (opcional)

Posted: 27 Abril, 2010 in General
Etiquetes: ,

En aquesta ocasió us plantejo un exercici opcional que servirà per a pujar nota: 1 punt sobre la nota final que quedi tenint en compte tots els exercicis i l’exàmen. Qui ho faci i ho faci molt bé tindrà aquest punt sencer. Qui ho faci proporcionalmente bé, tindrà un suplement proporcional. Qui no ho faci es queda igual, cap problema.

L’exercici tracta del següent:

 • Llegir un informe sobre xarxes socials que vaig escriure l’any passat i que s’ha pubicat aquest any. L’informe es titula Redes sociales: situación y tendencias en relación a la información y la documentación.
 • Buscar tres exemples d’ús de les xarxes socials per part de les biblioteques que no surtin a l’informe i que cap altre company hagi comentat. Si algun exemple apareix repetit no el consideraré vàlid per a cap de vosaltres que l’hagi fet servir, encara que sigui en primer lloc (la raó? Vull que realment us fixeu en els exemples que posen els companys i que sapigueu que si no ho feu els podeu perjudicar). Aquests exemples han d’estar ben explicats i no limitar-se a posar l’enllaç i una línia: què fan, quin tipus de presència tenen, quina participació per part dels usuaris, etc. (fins i tot podeu parlar amb ells, si voleu anar més enllà). No us quedeu només a Facebook!
 • Donar la vostra opinió sobre el tema: necessitat o no de ser presents a les xarxes socials, en quina forma, com a biblioteca i/o com a professionals…

Recordeu que està molt bé completar els articles amb enllaços informatius, que podeu posar imatges il·lustratives i altre tipus de material.

Això és tot. Ara caldrà veure si algú s’hi anima 😉

Anuncis
Comentaris
 1. Montse Mora ha dit:

  Hola Javier,

  Jo encara estic preparant l’article de twitter (demà el penjo) , imagina’t… però ho intentaré, segur!!!

 2. maria herrero ha dit:

  Hola Javier,

  Últimamente ando liada, pero espero colgar en mi blog la 4ª tasca (estoy en ella) y la 5ª tasca opcional esta semana.

  Espero no sea demasiado tarde 🙂

  Gracies,

  maria

 3. eva romero ha dit:

  Jo no sé si tindré temps de fer-lo… 😦 Hi ha termini de penjament? Vas a posar-ne més d’obligatoris o aquest serà l’últim exercici? Ho dic per reorganitzar-me l’horari, a veure si encara puc fer alguna coseta, que no estem per deixar córrer punts!

  • Javier Leiva ha dit:

   No hi ha un termini especificat, però igual que amb la resta d’exercicis caldria no demorar-se més enllà d’uns 10-15 dies.

   Encara queden exercicis obligatoris, sí. Està previst posar-ne fins la darrera setmana del curs.

   Javier

 4. […] agradant molt els articles que heu publicat sobre xarxes socials, que corresponen a l’exercici 5 (opcional). Us […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s